Architecten

Bent u architect, woninginrichter, aannemer of gewoon geïnteresseerd wat Tomesen Parket & Design wat voor u kan betekenen?

Tomesen is een all round en ambachtelijk houtverwerkingsbedrijf dat als eerst kwalitatief hoogwaardige houtenvloeren fabriceert en monteert.
Wij doen zelf de inkoop van hout, indien nodig kunnen wij dit in de droogkamers drogen, verwerken het in onze eigen fabriek tot het gewenste product, leveren en monteren het bij de klant waar ook ter wereld.

Tomesen & Design maakt dan ook meer dan alleen houtenvloer. Nadat we met de klant om tafel hebben gezeten en het ontwerp hebben uitgewerkt kunnen we dit met een van onze lasermachines uit het hout laseren. Dit kan vervolgens op de vloer, wand of in meubels worden verwerkt.
Het grote voordeel van wanneer u bij ons besteld is dat bijvoorbeeld de vloeren, trappen, vensterbanken, tafelbladen, plinten en nog veel meer op elkaar afgestemd kan worden.

Door onze eigen inkoop en productie kunnen wij custom made artikelen maken en deze snel leveren.
Ook zijn grotere projecten voor ons geen probleem, met onze eigen leggers komt dit altijd tot een goed eind.

Geïnteresseerd? Breng eens een bezoek aan onze showroom of nodig een van onze verkoopmedewerkers uit om de mogelijkheden door te spreken.

Meer weten of vrijblijvend advies? Bel 0314-651473