>

Creativiteit, flexibiliteit
en hoogwaardige producten

Dat is Tomesen Parket & Design

TOMESEN PARKET & DESIGN

Ruim 60 jaar kwaliteit en creativiteit
Tomesen Parket & Design bestond in 2020 zestig jaar!
Ons familiebedrijf in Braamt staat voor creativiteit, flexibiliteit en hoogwaardige handgemaakte producten. Deze worden door ons eigen team parketleggers en meubelmakers al vijf decennia lang met veel vakkennis en werkplezier in een woon- of werkomgeving geplaatst.
Creativiteit en flexibiliteit zijn mogelijk doordat het proces van het zagen van de stam tot het drogen van hout, sinds jaar en dag in onze eigen droogkamers geschiedt. Ook het verder verwerken tot parket – met behulp van geavanceerde schaaf- en freesmachines tot moderne laserapparatuur – vindt in onze eigen productieruimte plaats. Door het droogproces in eigen beheer te houden zijn bijvoorbeeld extreme breedtes van vloeren mogelijk, óók op vloerverwarming. Elke denkbare vorm is daarom mogelijk.

Lees meer...

Architect?

Bent u architect, woninginrichter, aannemer of gewoon geïnteresseerd wat Tomesen Parket & Design wat voor u kan betekenen? Tomesen is een all round en ambachtelijk houtverwerkingsbedrijf dat als eerst kwalitatief hoogwaardige houtenvloeren fabriceert en monteert. Wij doen zelf de inkoop van hout, indien nodig kunnen wij dit in de droogkamers drogen, verwerken het in onze eigen fabriek tot het gewenste product, leveren en monteren het bij de klant waar ook ter wereld. Tomesen & Design maakt dan ook meer dan…

Lees meer...
tomesen_leaf

Onlangs opgeleverd


Meer weten of vrijblijvend advies? Bel 0314-651473